Tutustu meidän arvoihin!

Tutustu meidän arvoihin!

Meidän tatuointistudio uskoo siihen, että jokaisella asiakkaalla on oltava esteetön pääsy palveluihimme. Olemme ottaneet huomioon kaikki esteettömyyden näkökohdat, jotta kaikki voivat nauttia tatuointikokemuksesta meidän tiloissamme.

BE UNIK. BE YOU.
Ymmärrämme, että jokainen asiakkaamme on ainutlaatuinen ja arvostamme kaikkia tunteita ja tarpeita, jotka liittyvät tatuointiprosessiin. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi meidän studioomme astuessaan.
Hygienia on avainasemassa työskennellessämme turvallisesti. Studiomme hygieniakäytännöistä löydät lisää infoa täältä!
Jos sulle tulee kysymyksiä esteettömyydestä tai sensitiivisyydestä, voit aina ottaa meihin yhteyttä ennen ajan varaamista ja voimme keskustella mahdollisista lisätoimista, jotta voimme taata parhaan mahdollisen kokemuksen just sulle. Sun turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Voit aina ottaa henkisen tuen mukaasi. Lue lisää täältä 
Me halutaan että meidän studiolla koet olosi tasa-arvoiseksi ja turvalliseksi.
Halutaan varmistaa, että jokainen asiakkaamme tuntee olevansa tervetullut ja arvostettu sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, rodusta tai uskonnosta riippumatta. Meillä kaikki ansaitsevat samanlaisen kohtelun ja parhaan palvelun. 
Ollaan valittu meidän tiimiin samat arvot omaavia henkilöitä ja jos meidän tiimi joskus kasvaa, niin tullaan aina tekemään parhaamme, että jokainen henkilö on hyvin koulutettu ja tietoinen siitä, miten luoda turvallinen ja yhdenvertainen ympäristö. 
Tällä postauksella haluataankin lähettää selkeä viesti teille: Te olette KAIKKI tervetulleita tatuointistudioomme juuri sellaisina kuin olette ja me tehdään aina parhaamme varmistaaksemme, että teillä on loistava kokemus, joka perustuu keskinäiseen kunnioitukseen ja yhdenvertaisuuteen.
Sun tyytyväisyys on meille tärkeää!
Halutaan että koet tulleesi kuulluksi prosessin jokaisessa vaiheessa ja että voit rohkeesti sanoo jos haluut muutoksia tatuoinnin designissa, koossa tai asettelussa. 
Meillä saat sun designin aina hyvissä ajoin nähtäväksi ja sulle on mitoitettu reilusti aikaa kuvan yleiseen mallailuun. Halutaan että oot 100% tyytyväinen kokoon ja asetteluun ennen kuin neula laitetaan ihoon. Se on siinä aina, joten sen pitää olla täydellinen!
Tervetuloa meille! Just sellasena kuin oot.
 #comeasyouare