Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!
Kori

Toimitus & palautukset

TOIMITUS

Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on tehty, poislukien loma-ajat ja viikonloput. Alennusmyyntien tai -kampanjoiden aikaan voi ilmetä viivästyksiä.

Tilaukset toimitetaan Postilla (paketti tai kirje)  

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin Suomen sisäisiin yli 50€ tilauksiin. Toimitusmaksu lisätään kaikkiin alle 50€ tilauksiin ja se vaihtelee paketin koosta ja kohdemaasta riippuen.

  • Suomi kirje 2€/paketti 5.00€ (ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille)

Nouto studiolta

Tarjoamme mahdollisuuden noutaa tilauksesi inukin studiolta järvenpäästä (postikatu 4, 2krs) maanantaista perjantaihin klo 12-18. Jos valitset toimitustavaksi noudon, saat erillisen tekstiviestin, kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi ja siitä päivästä eteenpäin sinulla on 14 päivää aikaa noutaa tilauksesi. Voit valita "Nouto studiolta" toimitusvaihtoehdoista kassalla.

 

PALAUTUKSET 

Inukin palautus- ja vaihtokäytäntö

(Asiakas maksaa itse toimituksesta/palautuksesta aiheutuvat postikulut)

Sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tilauksesi 14 arkipäivän sisällä siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Vain tuotteet, jotka ovat uusia ja käyttämättömiä tai viallisia, voi palauttaa. Hygieniasyistä korvakoruja ei voi palauttaa tai vaihtaa, elleivät ne ole viallisia.

Palautusmaksu riippuu toimitustavasta. (kirje 3,60) Kunhan olemme vastaanottaneet palautuksesi, se käsitellään. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys tehdään käyttämällesi maksutavalle. Alkuperäistä toimitusmaksua ei palauteta! Saat palautuksen käsittelystä erillisen sähköpostin, heti kun se on käsitelty. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut itse.


Kuinka palautan tilauksen

 

  • ilmoita palautuksesta sähköpostitse tai whatsapilla numeroon +358 40 361 8309
  • Pakkaa tuotteet alkuperäiseen tai vaihtoehtoiseen pakkaukseen
  • Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen toimitettavaksi. Voit lähettää palautuksen myös kirjeenä. 

 

Palautusosoite:
Studio inuk
Helsingintie 14, 04400 Järvenpää


Jos sinulla on kysyttävää koskien verkko-ostoksia, otathan yhteyttä meihin suoraan täältä

sähköposti: inuktattoo@gmail.com / whatsapp: +358 40 361 8309

Toimitus & palautukset