Ohita ja siirry sisältöön

TERVETULOA!

Juuri sellaisena kuin olet.

Valmistautuminen

TATUOINTIIN VALMISTAUTUMINEN

Tatuoitavaa aluetta on hyvä rasvata jo etukäteen niin muste menee ihon alle tasaisemmin ja viivasta tulee parempi. Erityisesti kylmänä vuodenaikana rasvainenkin iho usein kuivuu pinnasta. Paras lopputulos saavutetaan, kun iho on valmiiksi sileä ja kosteutettu.

Tee vaikka näin:

Aloita rasvaus viikkoa ennen. Käytä päivittäin jotain hyvää luonnon raaka-aineista tehtyä rasvaa esim. HUSTLE BUTTER tai KOOKOSÖLJY. Lopeta rasvaus kuitenkin päivää ennen, jotta siirtokuva tarttuu hyvin. Voit halutessasi tilata hoitovoidetta etukäteen yhteydenottolomakkeella: sisällytä viestiisi nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi voide maksaa 5e (ilmainen toimitus) Voit myös kuoria ihon kevyesti edellisenä päivänä esim. suihkusaippuan ja sokerin tai suolan sekoituksella, voit myös hyödyntää keitetyn kahvin puruja. Tiestikö että säännöllinen rasvaus ja kuoriminen tekee tatuoinnille hyvää myös paranemisen jälkeen? Näin saat kuolleen ihon pois ja värit näkyvät kirkkaina ja viivat näyttävät teräviltä.

Muistathan syödä hyvin ennen tatuointia, niin verensokerisi pysyy tasaisena. Ota pitkään istuntoon mukaan eväitä, kuten leipää, hedelmiä ja mehua.

HUOM! Tatuointia ei voida tehdä, jos: Olet alaikäinen, olet raskaana, imetät, sinulla on kuumetta, sinulla on laaja allerginen ihottuma, vahva antibioottikuuri päällä tai sen loppumisesta on alle 7vrk, olet päihtynyt. Keskustele lääkärisi kanssa, mikäli sairastat autoimmuunisairautta tai syöt verenohennuslääkkeitä.

TERVETULOA TATUOINTIIN! :)