STUDIO INUKIN FLÄSH-päivä

STUDIO INUKIN FLÄSH-päivä

 17.2. Teemana ystävänpäivä, rakkautta ja ihania yllätyksiä! <3

Tiedättekö sen fiiliksen, kun tiedossa on jotain poikkeuksellista ja jännittävää? Siinä tapauksessa, lue eteenpäin! Olemme innoissamme esittelemässä sinulle meidän studion FLÄSH-päivän - päivän täynnä uniikkeja tatuointeja, vierailevia artisteja ja yllätyksiä, jotka tekevät tatuointi kokemuksestasi unohtumattoman!
Mikä FLÄSH-päivä oikein on?
FLÄSH-päivä on studio inukin oma teemapäivä, jolloin haluamme tarjota asiakkaillemme jotain erityistä! Se on päivä, jolloin artistimme tarjoavat (osittain) teeman mukaisia, valmiiksi piirrettyjä uniikkeja flash-kuvia, joista voit valita ihoosi inspiroivimman kuvan. Mutta ei siinä vielä kaikki - meillä on usein myös vieraileva artisti, joka tuo oman mahtavan mausteensa päivään.
....rakkautta ja ihania yllätyksiä!
Tällä kertaa FLÄSH-päiväämme juhlitaan ystävänpäiväteemalla! Rakkaus ja ystävyys ovat ilmassa, ja haluamme jakaa sen teidän kanssanne. Lisäksi tarjoilemme herkullisia teeman mukaisia tarjoiluja, jotta päivästä tulee entistäkin erityisempi.
Eikä siinä vielä kaikki! Jokainen vieras saa mukaansa yllätyspussukan, joka sisältää pieniä yllätyksiä ja lahjakortteja. Ja parasta on se, että yksi on peräti 100 euron arvoinen! Voit löytää pussukasta kaikkea hauskaa ja hyödyllistä, joten se on kuin pieni lahja meiltä sinulle!
Tulevat Teemat:
FLÄSH-päivät eivät tietenkään lopu tähän. Olemme suunnitelleet teemoja seuraaville päiville, jotta voit valita juuri sinulle sopivan hetken tulla pistäytymään:
- LA 6.4. Pääsiäinen: Kevään iloiset tunnelmat ja uudet alut.
- PE 28.6. Pride (Walk-in): Osoita rakkauttasi ja ylpeyttäsi tatuoinnilla.
- LA 31.8. Ota mitä saat!: Anna kohtalon päättää tatuointisi.
- LA 26.10. Halloween: Valmistaudu pelottaviin ja mystisiin tatuointeihin.
- LA 14.12. Joulu: Lopeta vuosi tyylillä ja juhlalla.
Varaa paikkasi FLÄSH-päivälle viikkoa ennen täältä!
Ajanvaraus aukeaa aina tasan viikkoa ennen! Ajanvaraus toimii ns. ryhmäajanvarauksella, varaa eka paikka, paikan saatuasi kerro artistillesi minä kuvan haluat ottaa. Flash kuvat tulee esille 2 viikkoa ennen tapahtumaa, jotta ehdit valita omasi kaikkien upeiden kuvien joukosta! Voit ottaa kuvan myös useammalta artistilta! <3
Eikö kuulostakin mahtavalta? Jos haluat osallistua FLÄSH-päivään, ole paikalla ajoissa, sillä paikat täyttyvät nopeasti. Tule mukaan kokemaan unohtumaton päivä täynnä taidetta, ystävyyttä ja yllätyksiä!
Odotamme innolla näkevämme sinut meidän tulevana FLÄSH-päivänä!
-Studio inukin tiimi!