Kosketus tatuointia tehdessä

Kosketus tatuointia tehdessä

Tatuointia tehdessä tatuoijan tarvitsee välttämättäkin koskettaa asiakasta ja ottaa erilaisia tukiotteita. Tämä saattaa olla joillekkin ahdistusta herättävä asia, siksi haluamme avata asiaa enemmän. Tullessasi tatuoitavaksi suostut siihen että sinuun kosketaan.

Meillä voit olla varma siitä että sinua kosketaan vain rajojasi kunnioittaen.

Yksi tärkeimmistä näkökohdista meille tatuointiprosessissa on asiakkaan kunnioittaminen. Tämä tarkoittaa, että tatuoijan tulee aina kohdella asiakastaan arvokkaasti ja kunnioittavasti. Koskeminen asiakkaaseen tatuoinnin aikana on välttämätöntä, mutta sen tulee tapahtua aina hienovaraisesti ja vain tarpeellisessa laajuudessa asiakkaan rajoja kunnioittaen.

Erityistä hienovaraisuutta vaativa asia on tatuoinnin ottaminen intiimialueille, kuten lantion alueelle, kylkeen tai sternumiin.

Tämä vaatii erityistä huomiota sekä tatuoijalta että asiakkaalta. Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi koko prosessin ajan.Tatuoijan tulee kunnioittaa asiakkaan rajoja ja tarpeita, ja varmistaa, että he ovat täysin tietoisia siitä, mitä odottaa. Asiakkaan tulisi aina voida säilyttää oma mukavuustasonsa, ja tatuoijan tulisi käyttää erilaisia teipattavia paperisuojia, jos se auttaa asiakasta tuntemaan olonsa turvalliseksi. Meillä sinun ei koskaan tarvitse paljastaa itseäsi enempää kuin mikä tuntuu sinulle itsellesi luontaiselta. Meillä on käytössä sermi, jonka avulla saat yksityisyyttä ottaessasi tatuointia intiimialueelle.

Tatuoijan tehtävänä on varmistaa, että asiakas tuntee olonsa kunnioitetuksi ja turvalliseksi koko prosessin ajan.

Tatuoinnin ottamisen tulisi olla positiivinen ja turvallinen kokemus asiakkaalle. Tatuoijan tehtävänä on varmistaa, että asiakas tuntee olonsa kunnioitetuksi ja turvalliseksi koko prosessin ajan. Kommunikaatio, kunnioitus ja turvallisuus ovat avainasemassa, jotta tatuoinnin ottamisesta tulisi mahdollisimman miellyttävä kokemus. 

Tervetuloa meille tatuoitavaksi! :)