Henkinen tuki tatuointia ottaessa

Henkinen tuki tatuointia ottaessa

Meidän studiolle on aina kaverit ja henkinen tuki tervetulleita! Meillä on isot tilat ja omat paikat varattuna mukaan tuleville. Jos sinua jännittää ja et saa henkistä tukea mukaan, voit napata vaikka Unton tai jonkun muun meidän pehmoleluista mukaan penkkiin. :)

Tässä blogipostauksessa haluamme korostaa henkisen tuen tärkeyttä tatuointia ottaessa.
Ensinnäkin, on tärkeää tietää, että tatuoinnin ottaminen voi olla emotionaalisesti haastava kokemus joillekin. Se voi herättää epävarmuutta omasta ulkonäöstä. Tässä tilanteessa henkinen tuki ystäviltä, perheeltä tai ammattilaiselta voi olla valtavan arvokasta. Me olemme täällä sinua varten! Meillä ei katsota kehon poikkeavuuksia pahalla, kommentoida ikävästi tai juoruilla jälkikäteen asiakkaiden ulkoisista seikoista. (kyllä, tätäkin valitettavasti vielä tapahtuu) Meille olet tervetullut juuri sen näköisenä ja kokoisena ja muotoisena kuin olet. Meille kaikki ovat yhdenvertaisia.
Henkinen tuki rauhoittaa ja lievittää ahdistusta
Toiseksi, on hyvä muistaa, että jännittävässä tilanteessa henkinen tuki voi auttaa rauhoittamaan hermoja ja lieventämään ahdistusta. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen tatuointi tai kymmenes, jännitys voi silti olla läsnä. Puhuminen luotettavalle henkilölle ennen ja jälkeen tatuoinnin ottamisen voi auttaa purkamaan stressiä ja varmistamaan, että kokemus on mahdollisimman positiivinen.
Älä menetä sisäistä lastasi - anna itsellesi lupa tuntea ja kokea kaikki tunteet, jotka tatuointiprosessi herättää. :)
Kolmanneksi, haluamme tuoda esiin turvalonkeron (=siis sen mustekalapehmolelun) tärkeyden keskoskaapissa. Vaikka tatuoinnin ottaminen ei olekaan samanlainen tilanne kuin keskoskaapissa oleminen, se voi silti olla henkilökohtaisesti jännittävä, jopa pelottava kokemus joillekkin. Meillä on ihan oma jättikokoinen turvalonkero nimeltään Unto, joka lupaa tarjota fyysistä ja emotionaalista turvaa tatuointiprosessin aikana. Olemme kokeneet sen olevan hyödyllinen työkalu niille, jotka kokevat olonsa haavoittuvaksi tai herkäksi. Meillä on myös muita pehmoeläimiä, joista voit valita mieluisen.
Haluamme vielä korostaa pehmolelujen tuoman turvallisuuden merkitystä. Vaikka pehmolelut usein liitetään lapsuuteen, ne voivat tarjota lohtua ja turvaa myös aikuisille. Pehmolelut voivat olla symboli turvallisuudesta ja lohdusta, ja ne ovat studiollamme tuomassa rauhoittavaa tunnetta ja tukea.
Kaiken kaikkiaan tatuoinnin ottaminen voi olla voimakas ja merkityksellinen kokemus, ja henkinen tuki voi auttaa tekemään siitä mahdollisimman positiivisen ja mukavan. Käytä tarvittaessa Untoa, voit myös tuoda mukanasi oman maskottisi, joka tuo sinulle turvallisuuden tunnetta.
-Studio inukin tiimi