Kiitos ajanvarauksesta!

Jos olet ensikertalainen, tutustuthan tatuointiin valmistautumiseen täältä

Huom! Ajanvarauksesi on alustava kunnes se on inukin puolesta vahvistettu (vastaamme referenssikuva viestiisi). Saatamme myös perua aikasi, saat ajanvarauksen peruutuksesesta vahvistuksen sähköpostiisi. Näissä tapauksissa emme välttämättä vastaa viestiisi.

Noudatathan alla olevia ohjeita referenssikuvien lähettämiseen. 

Lähetäthän ideat ja referenssikuvat suoraan valitsemallesi artistille!

(Sähköpostilinkki löytyy vahvistusviestistä :)

Kata/@inuk.tattoo: inuktattoo@gmail.com

Meri/@sointutattoo:merisointutattoo@gmail.com

Helmi/@helm.inks: hhhhelminks@gmail.com

Hanna/@hade.inks: hade.inks@gmail.com

Huom! Voit vapaasti muuttaa ideaasi toiseksi ennen varattua aikaasi otathan kuitenkin huomioon seuraavat seikat:

 • ilmota muutoksista ajoissa sähköpostitse (viimeistään 2vko ennen aikaasi)
 • ota huomioon että uusi idea katsotaan uutena tatuointina ja näinollen aikasi voidaan perua, mikäli uusi idea ei vastaa inukille ominaista tyyliä. 
 • Suunnitelman nähtyäsi et voi enää radikaalisti muuttaa ideaasi voit kuitenkin perua ajan, mikäli suunnitelma ei jostain syystä miellytä (peruutusehdot alla)
 • Emme kopio muiden tekemiä tatuointeja vaan suunnittelemme asiakkaillemme aina uniikkeja kuvia!
 • Lähetätän vain muutaman suuntaa antavan kuvan. Jos lähetät liikaa kuvia, se  sekoittaa käsityksen siitä mitä haet ja näinöllen vaikeuttaa suunnitteluprosessia.
 • Teemme suunnitelmia asiakkaan omien valokuvien, referenssikuvien, omien ideoiden ja luonnostelmien pohjalta. Voit myös halutessasi antaa meille vain aihealueen ja täysin vapaat kädet.

 

REFERENSSIKUVIEN LÄHETYS
Lähetäthän referenssikuvat sähköpostilla otsikolla : pvm + kellonaika: esim. 21.3.2022 klo 14

(Sisällytäthän ainakin nämä asiat referenssikuva viestiisi)

 1. viestin otsikoksi: PVM + AIKA (esim. 21.3.2022 klo 14)
 2. KOKO NIMESI (jota käytit varatessasi ajan)
 3. ALUE (esim. käsivarsi/pohje/reisi/selkä)
 4. REFERENSSIKUVA/KUVIA tyylistä jota haet
 5. INSTAGRAM-nimi tai PUHELINNUMERO josta sinut tavoittaa tarvittaessa muuten

Kerrothan mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi ideastasi, mukaan voit liittää yhden tai useampia referenssikuvia, suunnitteluun tarvittavia valokuvia ja omia hahmotelmia tai piirroksia, joista ilmenee mahdollisimman tarkasti mitä haet. 

Suunnittelemme kuvat aina etukäteen noin viikkoa ennen jolloin niihin voi vielä halutessaan tehdä pieniä muutoksia ennen varattua aikaa. Poikkeuksena tekstitatuoinnit, ne suunnitellaan vasta paikan päällä, jolloin voit itse valita omaan tyyliisi parhaiten sopivan fontin. Lähetäthän kuitenkin suuntaa antavaa ideaa tekstin fontista/koosta referenssikuvan muodossa, jotta osaan varautua ja tarvittaessa muuttaa varaamasi ajan pituutta. 

 

Mihin käytämme tietojasi?

Käytämme tietojasi yhteyden pitämiseen ja varmistus viestien lähettämiseen koskien ajanvaraustasi. Emme lähetä markkinointiviestejä ellet ole erikseen tilannut uutiskirjettä. Syntymäaika vaaditaan täysi-ikäisyytesi varmistamiseksi, sekä laskujen lähettämiseen peruutusehtojen puitteissa. (katso ehdot alla) Katso lisää henkilötietojesi käsittelystä täältä.


ALUSTAVAN AJAN PERUUTUS:
Nähtyämme lähettämäsi referenssikuvat; mikäli tatuointisi ei ole toteutettavissa, aikasi perutaan ja saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi mahdollisimman pian. Voimme myös tarvittaessa muuttaa ajanvarauksen pituutta tai ajankohtaa mikäli koemme että varattu aika ei riitä suunnitelmasi toteuttamiseen, tästä tulee vahvistusviesti sähköpostiisi. Jos joudumme perumaan aikasi, maksamasi varausmaksu palautetaan. 

AJAN MUUTTAMINEN:
Esteen sattuessa voit muuttaa ajanvaraustasi vapaiden aikojen puitteissa varausvahvistuksen linkistä (näin vältyt maksamasta varausmaksua uudelleen. Huom! Emme palauta tuplamaksuja) tai ottamalla yhteyttä artistiisi. Myös meillä on oikeus tarvittaessa muuttaa varaamasi ajan ajankohtaa tai kellonaikaa, tästä saapuu sinulle ilmoitus sähköpostiin. Voit siirtää aikaasi vain kerran ilman lisämaksua, jos siirrät useamman kerran, peritään ajanvarausmaksu (25e) uudelleen. 

AJAN PERUMINEN

Voit perua ajan itse varausvahvistuksessa tulevasta linkistä. Mikäli päätät perua ajan, se pitää perua viimeistään kahta viikkoa ennen välttyäksesi maksuilta teethän sen kuitenkin heti kun tiedät esteestä. Jos perut ajan kahden viikon sisällä, katso alta mahdolliset maksut. Myös meillä on oikeus perua aikasi milloin tahansa, emme kuitenkaan peru aikoja ilman järkevää syytä ja selitystä.

PERUUTUSMAKSUT:

2 viikon sisällä, mikäli kuvasi on ehditty jo suunnitella, eikä kuvaasi voida tai haluta käyttää esim. Flash-kuvana, siitä peritään 50€ suunnittelumaksu. Kuvaa ei voi käyttää Flash-kuvana, jos kuva on esim. suunniteltu omasta valokuvastasi, tai on muuten henkilökohtainen tai sisältää henkilökohtaisia elementtejä, joita ei pystytä poistamaan, tai jos artisti ei halua tehdä kuvaa. Tästä lähtee lasku ensin sähköpostitse- maksamattomat laskut laitamme perintään.

48h sisällä perutusta ajasta peritään 50€ peruutusmaksu, vaikka kuvan voisikin hyödyntää flashina, koska aika jää lyhyellä varoitusajalla mahdollisesti tyhjäksi. Pidemmistä 3-4h ajoista laskutamme 25% tatuoinnin arvioidusta hinnasta. Tästä lähtee lasku ensin sähköpostitse- maksamattomat laskut laitamme perintään.

24h sisällä perutusta ajasta, tai peruuttamatta jääneestä ajasta peritään hinnaston mukainen maksu -50% (tatuointiin varatun ajan mukaan + suunnittelumaksu 50€. Maksu peritään myös niissä tapauksissa joissa kuva pystytään hyödyntämään Flashina, sillä varaamasi aika jää lyhyhellä varoitusajalla mahdollisesti tyhjäksi.) Tästä lähtee lasku ensin sähköpostitse - maksamattomat laskut laitamme perintään. 

Huom! Sairastapaukset 48h sisällä ok ja näissä tapauksissa aikasi siirtyy eteenpäin. Ajan siirto onnistuu kerran, mikäli aika lopulta kuitenkin perutaan, siitä peritään alkuperäisen peruutusehdon mukainen maksu sen mukaan koska sairastapauksesta on meille ilmoitettu.